8 Vänner

 

Efter många års letande och tjat så hittade vi äntligen lokalen och 8 vänner strålade samman för att öppna en riktig pub i Nynäshamn igen. Vi rev ut allt ur den befintliga cafélokalen, även golvet, och började uppbygganden från bjälklagret. Sakta tog puben form, panel sattes upp betsades, slipades och lackades många gånger för att få just den där pubkänslan som vi var ute efter. Platsbyggda bänkar fixades, en personaltoalett byggdes, kök utrustades och inte minst vår eminenta kundtoalett tog form. Utrustning köptes, avtal tecknades och all teknik sattes på plats. Vi har gjort nästan allt själva, inkl vvs, ventilation och det mesta av elen. Det enda som vi har lejt bort är säkringsskåp (allt enligt lag) samt vår oerhört snygga bardisk som AR Snickeri med den äran tillverkade.  

 

Nu står vi här med vad vi själver känner är en pub vi själva vill gå till. Och det var så vi ville ha det. En liten kvarterspub där man kan slinka in, ta några öl och bara umgås. Hos oss kan man spela sällskapsspel (vi har en hel hög till utlåning), quiza, se stand up och ibland vara med om exklusiva provningar, middagar etc. Men framförallt, träffas i en miljö där man kan prata i lugn och ro.
 

Vi har en bra bit över 100 olika ölsorter ständigt i lager, en hel del av dessa är tillfälliga som byts ut så fort de tar slut. Ibland efter bara några dagar, ibland efter några månader. Givetvis har vi vårt fasta sortiment på drygt 70 sorter inkl allt som Nynäshamns Ångbryggeri presenterar. Att vi även har runt 40 whiskysorter gör ju inte saken sämre, samt oerhört bra viner, konjak, rom m.m. Även om det är alkohol i fokus så har vi givetvis alkoholfria alternativ.

Vilka är då de 8 vännerna?
Klicka på rubriken och välj resp person.

Väl mött på en pub nära dig!